Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Gevulde zoete puntpaprika met zalm


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Leg de repen zalm in de halve puntpaprika's
Meng het citroensap met de rasp, olijfolie, suiker en de tijmblaadjes
Besprenkel de zalm hiermee en strooi er wat zout en peper op.
Verpak elke halve gevulde paprika in aluminiumfolie en leg deze 15 minuten op de bbq. Serveer met een lepeltje groene pesto

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde zoete puntpaprika met zalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven