Hamburgers

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Ontkorst het witte brood en verkruimel, , en worcestershire sauce aan het brood toevoegen.
  2. Dit mengsel mengen met het gehakt en naar smaak toevoegen. 4 schijven van vormen.
  3. In een hamburger grillrooster op de bbq grillen.
  4. even meegrillen en als laatste een plakje kaas laten smelten op de burger.
    Broodjes opensnijden en heel even roosteren op de bbq.
    De hamburgers op een broodje serveren met een plakje bacon en de , , augurken en de en de mayo.

    In de winter ook prima te maken in de koekepan.
25
25
25

Variaties op Hamburgers

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Hamburgers
VariatieAantalGang
Italiaanse hamburgers2Vlees
Hamburgers met sesam bolletjes1Broodgerechten
Hamburgers op een bedje van champignons en uien1Vlees

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in mayonaise en ketchup
  • ketchup past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mayonaise kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
  • jong kaas en mayonaise kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in jong kaas
  • jong kaas, mayonaise, ketchup kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in augurk
  • mayonaise kan sporen bevatten van lactose en Allergie in jong kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • jong kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout en peper en ontbijtspek
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
704 kcal
35%1408 kcal
Vetten
36 g.
52%72 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
28 g.
11%56 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Hamburgers