Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Joegoslavisch bbq


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de uien in stukjes, gooi dit in een pan, snijd de fricandeau in dunne lappen, sla met een slagershamer de lappen dun , strooi de vegetakruiden erover en laat het goed intrekken (half uur). Steek de bbq aan en laat deze goed heet worden. Vet het rooster in met het vetspek, doe de gekruide lappen op het rooster en vet dit ook elke keer in, draai een paar keer (tot ze geroosterd zijn) en haal ze dan van het rooster. Stop ze in de pan met uien (sluit elke keer de pan), doe dit tot dat het vlees op is, snijd ondertussen de tomsten en nog wat uien fijn en maak er een salade van. Dek de tafel en pak de pan met het vlees (in de uien) en zet dit met gesloten deksel op tafel leg het brood in delen in een broodmand. Schenk de glazen vol met sliwovitch en geniet van deze maaltijd. Van de uien en het vlees wat er evt overblijft kan je voor de volgende dag een lekkere Joegoslavische hacheepot van maken. eet smakelijk

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit joegoslavisch bbq recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven