Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Staafmixer

Bereidingswijze

  1. Leg de houten prikkers 1 uur in koud water.
    Halveer de 's, verwijder de zaadlijsten, was de 's en snijd ze in stukjes.
    Pel en snipper de ui en de .
  2. Breng 7 eetlepels water met de aan de kook.
  3. Voeg de paprikastukjes, de ui, de en het toe, breng aan de kook en laat circa 20 minuten koken op laag vuur.
  4. Roer af en toe door.
  5. Pureer met de staafmixer.
  6. Breng op smaak met , , en de azijn.
  7. Zet afgedekt in de koelkast
    Dep het vlees droog en snijd het in blokjes.
    Meng de , het , 2 eetlepels en .
  8. Meng de marinade met de kipblokjes en zet minimaal afgedekt 1 uur in de koelkast.
    Maak de schoon en snijd ze in dunne ringen.
    Maak de schoon en verwijder de steeltjes.
  9. Snijd de steeltjes fijn.
  10. Bak de steeltjes en de ham in 1 eetlepel olie knapperig.
  11. Laat afkoelen.
    Meng de , de , de en het ham- champignonmengsel.
  12. Breng op smaak met en .
    Steek de kipblokjes op de houten spiesen en breng op smaak met en .
  13. Grill de kipsouvlaki rondom in circa 12 minuten.
    Grill de goudbruin en vul ze met het roomkaasmengsel.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomkaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomkaas en melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
293 kcal
14%2344 kcal
Vetten
45 g.
64%360 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
21 g.
8%168 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
9 g.
10%72 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kipsouvlaki met gevulde champignons op de bbq