Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kipspiesjes met verse kruiden recept
Kipspiesjes met verse kruiden recept

Kipspiesjes met verse kruiden


Ingrediënten


Bereidingswijze


De marineertijd is hier niet meegerekend. De kipfilets in (niet al te kleine) blokjes snijden en aan satéstokjes rijgen. Meng alle andere ingrediënten in een schaal waar de satés in passen en laat de kipsatés minstens 2 uur hierin marineren. Indien nodig zo nu en dan omdraaien zodat de satés goed in aanraking komen met de marinade. Grill ze dan in een grillpan of op de bbq.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kipspiesjes met verse kruiden recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven