Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Papillotte van kabeljauwhaasje recept
Papillotte van kabeljauwhaasje recept

Papillotte van kabeljauwhaasje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Neem een groot vel aluminiumfolie en plooi de hoeken ervan beetje omhoog. Bestrijk het midden met kruidenboter. Leg er de prei en sjalotjes in en vervolgens het kabeljauwhaasje. Giet in een maatbeker de room met de witte wijn en de tomatenpuree en kruid met de cayennepeper, currypoeder (en eventueel peper en zout naar smaak) en verdeel dit mengsel dan over de papillottes. Werk af met de grijze garnalen en sluit de pakjes goed af. Heel lekker op de barbecue of gewoon in de oven.

Serveersuggesties

Indien u de papillotte op de barbecue legt, zorg dan dat het vuur niet te heet is, want anders kunnen de groenten aanbakken. De kabeljauw kan vervangen worden door andere graatarme vis. Ik heb het eens gemaakt met verse inktvisfilet en dit was ook zeer lekker, aangezien de inktvis stoomde in de papillotte en dus niet taai werd.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit papillotte van kabeljauwhaasje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven