Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittige teriyaki garnalen recept
Pittige teriyaki garnalen recept

Pittige teriyaki garnalen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de garnalen maar laat de staart eraan. Doe de garnalen met de marinade in een niet-metalen schaal. Dek de schaal af en laat deze 1.5 uur in de koelkast staan. Rijg de garnalen aan de natte spiesen. Reken 2 of 3 kleine garnalen per spies en de grote 1 per spies. Rijg grote garnalen over de hele lengte aan de spiezen. Verwarm de BBQ voor en leg bakpapier op het rooster. Leg de garnalen op de grill en bestrijk tijdens het roosteren aan beide kanten met de marinade. Grill de garnalen tot ze roze worden. Let op dat de garnalen niet te gaar worden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pittige teriyaki garnalen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven