Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
SatÚ Tjampoer Tani recept
SatÚ Tjampoer Tani recept

SatÚ Tjampoer Tani


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de sausijsjes een paar minuten in water. Giet ze af en laat ze uitlekken. Snijd ze doormidden als ze te groot zijn. Maak een marinade van ketjap, knoflook, ui, peper, laos, djinten en zout. Meng vlees en champignons goed in de marinade en laat het 1/2 uur intrekken. Rijg vlees en champignons om en om aan satÚpennen en rooster de satÚ op BBQ of onder de grill bruin en gaar. Serveer met pindasaus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit satÚ tjampoer tani recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven