Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalm van de BBQ recept
Zalm van de BBQ recept

Zalm van de BBQ


Ingrediënten


Bereidingswijze


Besmeer een stuk zilverfolie met olijfolie.
Leg hierop een stuk zalm.
Bestrooi de zalm met peper, rozemarijn en tijm.
Vouw de folie dicht.

Laat het pakketje ongeveer 15 tot 20 min op de BBQ garen.
Besprek de zalm voordat u gaat eten met citroensap.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zalm van de bbq recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Zalm van de BBQ heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Misschien is het verstandig om de hoeveelheden precies te vermelden. Denk aan je de meng verhouding. Hiermee maak je het makkelijker voor de minder ervaren koks onder ons.
    Jaccor gaf dit recept op 23 mei 2013 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven