Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Foo Yung Hay recept
Foo Yung Hay recept

Foo Yung Hay


Ingrediënten


Bereidingswijze


De garnalen of krab fijnsnijden, eieren loskloppen en vermengen met zout, peper en selderij. Olie in de pan heet laten worden en hierin de helft van het visvlees even laten bakken. Vervolgens de helt van het eimengsel er voorzichtig opgieten, zachtjes laten bakken. De andere helft van de ingredienten op dezelfde manier tot een omelet verwerken. De omeletten dubbelslaan en op een schaal warm houden. Voor de saus de bouillon aan de kook brengen met tomatenketchup, peper, zout en suiker. Dit vocht binden met aangemaakt aardappelmeel tot sausdikte. De doperwtjes goed laten uitlekken en door de saus roeren. De saus op smaak brengen met ketjap. Deze saus over de omeletten gieten. In plaats van vis kan ook fijngesneden rauwe ham of kip worden gebruikt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit foo yung hay recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven