Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevuld ei
Gevuld ei

Gevuld ei "Kerrie"


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de eieren over de lengte doormidden en doe de dooiers in een schaaltje. Prak de dooiers fijn met mayonaise en voeg naar smaak peper, zout en kerrie toe. Blijf goed mengen en prakken tot je een smeuig geheel hebt. Vul de gehalveerde eieren met het dooier-mengsel. Hierbij kun je gebruik maken van bv een slagroomspuit. Garneer af met een stukje perzik / mandarijn / ananas of abrikoos.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevuld ei "kerrie" recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gevuld ei "Kerrie" heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Recepten zijn lekker, maar er stond niet bij hoeveel je moest gebruiken, dat vond ik niet prettig; ik moest zelf schatten wat er in moest bij de gevulde eieren.
    Conny gaf dit recept op 21 december 2015 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven