Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasta-hamomelet recept
Pasta-hamomelet recept

Pasta-hamomelet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de ham in reepjes.
Kluts de eieren met de melk. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat.
Verhit 1 eetlepel olie in een pan (ca. 26 cm doorsnede) met anti-aanbaklaag met deksel.
Bak er de ham ca. 2 minuten in. Voeg de ongekookte pasta, en de bevroren erwten toe en bak kort mee. Schenk de geklutste melk er overheen enlaat op laag vuur ca. 20 minuten stollen.
Maak de sla schoon en snijd hem klein. Roer de azijn, zout, peper en een beetje suiker doorelkaar. Klop er 3 eetlepels olie doorheen.
Meng de sla met de vinaigrette.
Neem de omelet uit de pan en bestrooi met de gebakken uitjes en peper naar smaak, Dien alles samen op.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pasta-hamomelet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven