Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Fondue met bouillon recept
Fondue met bouillon recept

Fondue met bouillon


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Snijd al het vlees in kleine stukjes. Boen de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Snijd de prei in ringen van 1 cm breed. Leg het vlees en groenten naast elkaar op een grote schaal. Verwarm de bouillon tot kokend. Voeg de ketjap toe en warm het goed door. Schenk de bouillon in een fonduepan en zet hem op een rechaud. Prik het vles en groenten om beurten aan een fonduevork en laat het in de hete bouillon in 3 minuten garen. Lekker met stokbrood en kruidenboter. Schenk na het eten de sterke bouillon in kommetjes en drink het op.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit fondue met bouillon recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven