Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Italiaanse kaasfondue recept
Italiaanse kaasfondue recept

Italiaanse kaasfondue


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het sjalotje heel fijn, Verhit de boter in de kaasfonduepan en bak het sjalotje 5 minuten op laag vuur. Voeg de wijn toe en breng aan de kook. Snijd de mozzarella en de gorgonzola in kleine stukjes. Rasp de Parmezaanse kaas grof. Laat de 3 kazen al roerend smelten in de witte wijn.
Meng het zetmeel met 2 eetlepels water en voeg het alroerend toe aan de kaasfondue. Warm nog even door en serveer met brood, tomaatjes en kort voorgekookte broccoliroosjes.

Serveersuggesties

Ook lekker met bleekselderij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit italiaanse kaasfondue recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven