Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gefrituurde vis recept
Gefrituurde vis recept

Gefrituurde vis


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roer met een garde een beslag van bloem ,het ei en het bier. Verwarm de frituurolie tot 180C graden. Snij de vis in repen. Haal de repen door het beslag en laat het in de frituurpan glijden. Bak de vis reepjes goudgeel en knapperig in enkele minuten. Haal ze uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Frituur de takjes peterselie in ca 10 seconden. Laat uitlekken en garneer de vis ermee. Serveer aioli er apart bij.

Serveersuggesties

Serveer de vis met een grote gemengde groene salade, met een tomatensalade of met geroosterde repen paprika. Maak de aioli door 3-4 tenen knoflook uit te persen. Houd apart. Meng 2 eidooiers met een mixer en voeg hier ruim 1 eetlepel citroensap aan toe. Voeg hier al kloppend olie aan toe. Eerst in druppels en vervolgens in een dun straaltje. Spatel de uitgeperste knoflook hierdoor en breng op smaak met zout en peper.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gefrituurde vis recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven