Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Blinde vinken met Lef recept
Blinde vinken met Lef recept

Blinde vinken met Lef


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de blinde vinken aan alle zijden goudbruin in 2 eetlepels boter. Kruid met peper en zout. Voeg flesje Leffe toe, 1 koffielepel mosterd, dek de pan af en laat het vlees zachtjes stoven. Voeg na 10 minuten de champignons toe en laat dan nog 5 10 minuten gaar stoven. Neem het vlees uit de pan en houd het warm. Bind de saus met sausbinder. Geef er rijst of aardappelpuree bij. Tip van albertje: Vergeet niet de andere helft van het flesje Leffe uit te drinken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit blinde vinken met lef recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven