Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chicken wings recept
Chicken wings recept

Chicken wings


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg de kip in een diepe schaal. Meng alle ingredienten een een kom goed door elkaar en verdeel deze marinade over de kippepootjes. Schep het goed door. Dek de schaal af en laat het minimaal 6 uur in de koelkast staan. Hoe langer, hoe voller de smaak. Schep de kip zo nu en dan goed om zodat de marinade goed en gelijkmatig in het vlees kan trekken. Grill de kippepootjes in ongeveer 15 minuten (tot ze gaar zijn) op de BBQ of in de grillpan.

Serveersuggesties

Serveer de kippepootjes met Sweet Chili Sauce of een andere saus naar eigen smaak, een lekkere salade en vers stokbrood.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit chicken wings recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven