Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Drumsticks met kerrie recept
Drumsticks met kerrie recept

Drumsticks met kerrie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de sjalotjes met knoflook. Schil de aardappelen en snijd ze in stukjes. Ontvel de tomaten en snijd ze in stukjes. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de drumsticks rondom bruin. Voeg de sjalotjes met knoflook, kerrie en tomaat toe en bak het 5 minuten op laag vuur mee. Voeg 300 mililiter heet water toe met de aardappelblokjes. Breng het geheel aan de kook en laat het op laag vuur 4 5 minuten zachtjes pruttelen tot de drumsticks en aardappelen gaar zijn. Meng al roerend de ketjap door het gerecht en breng het op smaak met zout. Bestrooi het gerecht vlak voor serveren met peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit drumsticks met kerrie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven