Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalkoenfilet recept
Kalkoenfilet recept

Kalkoenfilet


Ingrediënten


Bereidingswijze


De kalkoenfilet kruiden en bruin bakken in boter, het vlees eruit halen en de fijn gesneden ajuin goudbruin bakken. Het vlees bij de ajuin doen, de in blokjes gesneden paprika's erbij doen. De doos gepelde tomaten en de in schijfjes gesneden champignons erbij doen. Als laatste het doosje tomatenpuree en nu alles 45 min. laten stoven op een zacht vuurtje.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kalkoenfilet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven