Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalkoenfilet met bleekselderij in kaassaus recept
Kalkoenfilet met bleekselderij in kaassaus recept

Kalkoenfilet met bleekselderij in kaassaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kalkoenfilets in stukken. Pel de knoflook. Maak de bleekselderij schoon en snijd de stengels aan repen. Verhit de olie in een wok en roerbak de kalkoen rondom bruin. Pers de knoflook er bovenuit, voeg de bleekselderij en rozemarijn toe en roerbak alles 3 minuten. Bereid de saus volgens mijn receptenboek en voeg de room en de kaas al roerende toe. Schep de saus door het kalkoenmengsel. Stoof de kalkoen in 8 minuten zachtjes gaar. Maak de aardappelpuree ondertussen klaar. Schil de aardappels, snijd ze in blokjes en kook ze in water met zout in ca. 15 minuten goed gaar. Stamp de aardappels en voeg melk, zout, peper en nootmuskaat toe en een stukje boter. Roer alles goed romig. Schep de puree op de borden en verdeel het kalkoenmengsel eroverheen. Lekker met tomatensalade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kalkoenfilet met bleekselderij in kaassaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven