Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kipfajita met romige guacamole recept
Kipfajita met romige guacamole recept

Kipfajita met romige guacamole


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kipfilet in reepjes snijden. In kom bier en seasoningmix mengen, kip erdoor scheppen en 10 min. marineren. Uien pellen en snipperen. Paprika's schoonmaken en in reepjes snijden. In koekenpan helft van olie verhitten en ui en paprika zachtjes bakken. In andere koekenpan rest van olie verhitten en vlees met marinade in 8 min. bruin en gaar bakken. Tortilla' volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Aan tafel tortilla's vullen met vlees, groente en guacamolesaus. Lekker met groene salade en citroendressing.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kipfajita met romige guacamole recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven