Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kipkarbonades met citroen, knoflook en tijm


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden celsius. Was de citroenen goed en rasp de schil.
Vermeng in een keukenmachine of met de vijzel, de citroenrasp, de knoflook, tijmblaadjes, zeezout, peper en olijfolie.
Wrijf hiermee de kipkarbonades rondom in.
Leg ze in een braadslede en braad in de oven ca. 10 minuten aan.
Temper de oventemperauur tot 150 graden celsius, giet de wijn erover en laat het nog 20 minuten stoven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kipkarbonades met citroen, knoflook en tijm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven