Kippenragout

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Kook in een pan 1,5 liter water met de kippenbouillon.
  2. Voeg de in stukken gesneden toe en kook in 10-15 minuten gaar.
  3. Haal de kip eruit en snijd in kleinere stukken (in hakmachine).
  4. Smelt de en fruit de in stukjes gesneden voor een paar minuten.
  5. Voeg de toe en roer totdat je een mooi deeg krijgt.
  6. Laat dit nog 1-2 minuten op laag vuur opstaan.
  7. Voeg vervolgens kleine beetjes bouillon toe en totdat je een mooie saus krijgt met de goede dikte.
  8. Voeg de stukjes kip toe en breng op smaak met peper, zout en een beetje maggi.
    Warm ondertussen in de oven de ragoutkuipjes op volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  9. Verdeel de ragout over de kuipjes en serveer.
25
25
25

Variaties op Kippenragout

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Kippenragout
VariatieAantalGang
Kippenragout6Warm
Kippenragout met champignons2Lunchgerechten
Pasteitjes met kippenragout2Lunchgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillontablet
  • kippenbouillontablet kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillontablet
  • boter en kippenbouillontablet kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillontablet
  • boter en slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillontablet
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Kippenragout heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Bedankt voor het lekkere recept, ik ga het zeker proberen.
31 juli 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
329 kcal
16%1974 kcal
Vetten
36 g.
51%216 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
13 g.
5%78 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kippenragout