Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Wrap met sla en gebakken kip


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snij de tomaat in fijne blokjes (brunoise), snipper de ui.

Meng de sla met de tomaat en ui, voeg wat knoflooksaus en de chilisaus toe.
Snij eventueel de sla wat fijner indien die te grof is.
Laat even intrekken.

Snij de kipfilet in kleine blokjes/reepjes van een halve dobbelsteen.
Kruid met peper, zout en knoflookpoeder, beetje olie erover.

Bak de kipfilet mooi bruin in een koekepan.

Verwarm de oven voor op 220 graden.
Strooi circa een eetlepel geraspte kaas over elke wrap, verwarm de wraps voor in de oven tot de kaas smelt.
Als de kaas gesmolten is, wrap op een bord leggen, sla nogmaals doorroeren en dan over de wraps verdelen. Gebakken kip erover verdelen, knoflooksaus naar smaak en oprollen.

Direct serveren!

Allerlei toevoegingen zijn toegestaan, zoals komkommer en paprika. Het is belangrijk dat alle ingredienten (op de sla na) klein gesneden zijn (brunoise) zodat de smaken zich goed mengen in de mond.
Let op eenvoud is de kracht.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit wrap met sla en gebakken kip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven