Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappel-venkelsalade recept
Aardappel-venkelsalade recept

Aardappel-venkelsalade


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Kook de krieltjes gaar in water met zout. Laat ze uitlekken en afkoelen. Halveer de krieltjes. Snijd de venkel in stukjes en houd het groen apart. Kook de venkel in ruim kokend water met zout in 5 minuten gaar. Laat de venkel uitlekken en afkoelen. Hak het venkelgroen fijn. Meng in een kommetje de azijn met mosterd, olijfolie en zout tot een dressing en roer het venkelgroen erdoor. Meng de krieltjes met venkel en dressing.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aardappel-venkelsalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven