Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Choi sam met oestersaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


De Choi Sam goed wassen, uit laten lekken en in stukken van ongeveer
10 cm snijden. De stengels apart houden van de bladeren.
Verhit de olie in de wok en bak de knoflook even aan zonder dat deze bruin wordt.
Doe de Choi Sam stengels in de wok, schep deze een paar keer om en giet vervolgens de bouillon erbij.
Laat dit twee minuten koken, voeg de blaadjes en de oestersaus toe en roer een paar keer om.
Na één minuut het mengsel van maïzena en water in de wok geven en roeren totdat de saus gebonden is.
De aangegeven tijden kunnen worden aangepast al naar gelang men meer van knapperige of juist zachtere groente houdt.

Serveersuggesties

Dit is een groene Chinese groente uit de koolfamilie met knapperige stelen en bladeren. Het heeft een lekkere, knapperige smaak die aan paksoi doet denken en het is een groente die je vaak in het Chinese restaurant ziet. In de winkel kan je zowel de wat kortere als de langere variant kopen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit choi sam met oestersaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven