Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Djeganan 2 recept
Djeganan 2 recept

Djeganan 2


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de groenten in stukjes en plakjes en kook ze gaar in water met wat zout. Giet ze af en laat ze droog uitlekken. Maak een sausje van kemiriepasta, sambal trassi , ve-tsin en assemwater en doe er eventueel nog wat water bij. Het moet een goed gebonden sausje blijven. Meng de saus goed door de groenten, doe het over op een schaal en serveer. Eventueel kunt u er als u dat lekker vind nog een scheutje ketjap manis doorroeren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit djeganan 2 recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven