Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Indische sla recept
Indische sla recept

Indische sla


Ingrediënten


Bereidingswijze


Sla wassen en in kleine stukjes plukken. Goed uit lekken. Eieren hard koken en afkoelen. Boter smelten met 1 theelepel suiker, 1 theelepel mosterd en de fijn gesneden uien tot ze glazig zijn. De eieren fijn prakken. Het botermengsel van het vuur halen en de geprakte eieren er door heen roeren. Doe het mengsel daarna over de sla heen en dan 2 uur in de koelkast.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit indische sla recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven