Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Knolselderijtaart met geraspte belegen kaas recept
Knolselderijtaart met geraspte belegen kaas recept

Knolselderijtaart met geraspte belegen kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes. Schil de knolselderij en snijd hem in blokjes. Kook de aardappelen en knolselderij in water met zout in 15 minuten beetgaar. Giet ze af en voeg de melk met boter toe. Pureer het geheel tot een stevige puree en breng het op smaak met zout en nootmuskaat. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Vet een ovenschaal in en vul hem met de puree. Bestrooi het gerecht met de kaas. Bak het gerecht in het midden van de oven in 15 minuten bruin.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit knolselderijtaart met geraspte belegen kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven