Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Parijse worteltjes salade recept
Parijse worteltjes salade recept

Parijse worteltjes salade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de parijse worteltjes in de keukenmachine. Laat heel even draaien op stand 1. Snijd de spitskool in grove stukken en doe die er ook bij. Laat weer heel even draaien. Snijd de komkommer en de appels en doe die er ook bij. Laat weer even draaien. Doe nu alles in de schaal. De suiker en de azijn er bij en goed omroeren. Laat alles `n half uurtje staan en roer af en toe even om. Smakelijk eten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit parijse worteltjes salade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven