Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stoofspruitjes met appel recept
Stoofspruitjes met appel recept

Stoofspruitjes met appel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de spruitjes schoon. Snijd grote exemplaren doormidden. Verhit wat olie in de wok. Fruit de ui met kerrie in de olie aan. Voeg de spruitjes toe en roerbak ze ca. 5 minuten. Voeg dan de stukjes appel toe en laat die even meebakken. Voeg de bouillon toe en stoof het geheel in ca. 4 minuten gaar breng eventueel op smaak met zout en peper.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit stoofspruitjes met appel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven