Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Surinaamse Kikkererwten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Fruit de knoflook in wat hete olie. Voeg tomaat, zout naar believen, sambal en uitgelekte kikkererwten toe en laat het een minuut of 4 op laag vuur sudderen. Doe het selderijblad erbij, schep goed door en serveer als gerecht bij een roti-maaltijd.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit surinaamse kikkererwten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven