Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Toemis kangkung recept
Toemis kangkung recept

Toemis kangkung


Ingrediënten


Bereidingswijze


De fijn gesneden ui, knoflook en lombok in wat olie lichtbruin fruiten. Daarna het bouillonblokje en de trassi even mee fruiten. Zout en suiker naar smaak bijvoegen. Als het begint te geuren, de kangkung er even snel doorheen roerbakken en afblussen met een kopje water. De sjalotjes op het laatst toevoegen en direct en alles op een schaal doen. De kangkung niet te lang bakken anders wordt ze taai. U kunt er ook in plaats van trassi een eetlepel petis bij doen. Dit gerecht is heerlijk met gebakken ikan djambal en als u van pedis houdt natuurlijk met zelf gemaakte sambal oelek.

Serveersuggesties

Lekker met rijst.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit toemis kangkung recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven