Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Toemis polleng (licht gekruide doperwten) recept
Toemis polleng (licht gekruide doperwten) recept

Toemis polleng (licht gekruide doperwten)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de sjalotjes schoon en snipper deze fijn.
Maak de laos schoon en rasp deze fijn.
Meng de sjalotjes, trassi en laos met elkaar.
Fruit dit mengsel samen met de garnalen in de olie.
Blus het vervolgens met water en doe de santen en de doperwten erbij.
De laatste minuut de garnalen toevoegen en goed doorscheppen.
Als de erwten gaar zijn, kan het gerecht geserveerd worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit toemis polleng (licht gekruide doperwten) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven