Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Winterse rauwkost met walnotensaus recept
Winterse rauwkost met walnotensaus recept

Winterse rauwkost met walnotensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schaaf de venkelknollen met de kaasschaaf in dunne plakjes en leg ze in een ruime hoeveelheid water met wat ijs zodat ze gaan krullen en krokant worden. Snijd de wortels in dunne schijfjes en de stengel bleekselderij in blokjes. Verwijder het velletje van de helft van de walnoten en maal ze fijn samen met de andere helft en ongeveer 60 gram water met een snufje zout. Voeg 1 eetlepel wijnazijn,wat peterselieblaadjes en 100 gram olijfolie toe en pureer alles tot een romig sausje. Doe de venkelplakjes, de wortels en de bleekselderij in een slabak en dien de rauwkost samen met het sausje op.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit winterse rauwkost met walnotensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven