Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witloofschotel recept
Witloofschotel recept

Witloofschotel


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Het witloof schoonmaken, spoelen en gaarkoken. Ajuintje in stukjes snijden, gaarstoven in wat margarine, gehakt hierbij voegen en rul bakken. Tomatenpuree, zout, peper, paprikapoeder en water bijvoegen. 20 minuutjes laten doorstoven met deksel op de pan. In een ovenschotel het afgegoten witloof gieten. De roquefort door de vleessaus roeren en over het witloof spreiden. Bedekken met wat gemalen gruyerekaas en vlokjes boter, onder de grill laten kleuren, klaar! Heel lekker met aardappelpuree.

Allergenen Informatie

Voor dit witloofschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven