Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappelcurrytaart recept
Aardappelcurrytaart recept

Aardappelcurrytaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Quichevorm van 24 ą 26 cm invetten. Deeg laten ontdooien. In braadpan spekreepjes ca. 3 minuten uitbakken. Prei en aardappelgolfjes ca. 4 minuten meebakken. Currypasta erdoor scheppen. Kokosmelk loskloppen met eieren en kaas. Quichevorm bekleden met deeg. Aardappelmengsel op deeg scheppen en eimengsel erover schenken. Taart in midden van oven in ca. 30 minuten gaar en goudbruin bakken. Lekker met een salade van kropsla met yoghurtdressing. Voor 2 personen: de helft van alle ingrediėnten en een springvorm van 20 cm gebruiken. Tip: Kokosmelk over? Dit is prima in te vriezen in ijsblokjeszakjes.

Allergenen Informatie

Voor dit aardappelcurrytaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven