Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Shoarmataart met spitskool recept
Shoarmataart met spitskool recept

Shoarmataart met spitskool


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden celsius. Verhit de olie in een wok. Fruit de ui 1 minuut. Voeg dan het shoarmavlees toe en bak 3 minuten. Voeg de kool toe en roerbak nog 5 minuten. Voeg peper en zout naar smaak toe. Verdeel het shoarmamengsel over de deegbodem. Bak de taart in ca. 30 minuten goudbruin en gaar. Dek halverwege af met aluminiumfolie. Roer ondertussen de knoflooksaus met 1 eetlepel water glad Neem de taart uit de oven, snijd in 4 stukken en verdeel de sla erover (roer de tuinkruiden erdoor). Serveer met de saus.

Serveersuggesties

Ook lekker met kipfiletshoarma.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit shoarmataart met spitskool recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven