Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Italiaanse mul


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bestrooi de mul filets met zout en peper. Verhit ruim 1 eetlepel olijfolie en pers hierboven de teen knoflook uit. Fruit 30 seconden en voeg dan de inhoud van het blikje tomaten en de rode wijn toe. Strooi de chilivlokken en de helft van de peterselie erbij en breng het aan de kook. Draai de warmtebron laag en laat het zachtjes pruttelen en enigszins inkoken. Verhit in een ruime koekenpan de olie en bak de vis aan beiden kanten aan. Laat de vis daarna een minuutje in de tomatensaus door warmen. Let er wel op dat de visfilets niet breken. Serveer de vis met de saus bestrooid met de rest van de peterselie en eventueel wat bedruppeld met wat extra olijfolie. Geef er brood bij om in de saus te dippen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit italiaanse mul recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven