Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lamsfilet met pistacheboter recept
Lamsfilet met pistacheboter recept

Lamsfilet met pistacheboter


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hak de helft van de pistachenootjes grof. Doe de rest in een vijzel en wrijf fijn. Vermeng met de zachte boter. Rol in plasticfolie en leg in de koelkast. Doe peterselie, peper en zeezout in een diep bord. Smelt de boter op hoog vuur. Bestrijk de filets met olijfolie, haal ze door het peterseliemengsel, druk goed aan en leg voorzichtig in de pan. Draai ze om en zet het vuur laag. Bak nog 2 minuten aan elke zijde en serveer met een plakje pistacheboter.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit lamsfilet met pistacheboter recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven