Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Thaise salade met gehakt uit de wok recept
Thaise salade met gehakt uit de wok recept

Thaise salade met gehakt uit de wok


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de bosuitjes in ringetjes. Snijd de paprika in heel kleine blokjes. Halveer de komkommer, schraap de zaadjes eruit en snijd het vruchtvlees in heel kleine blokjes. Maak 8 bladeren ijsbergsla los van de krop, was ze en laat ze in een vergiet uitlekken. Verhit een wok op hoog vuur. Bak het gehakt met de currypasta in 6 minuten rul en knapperig bruin. Giet het teveel aan vet af. Roerbak de paprika 1 minuut mee. Haal de pan van het vuur en schep de bosui, de komkommer, de koriander en de munt erdoor. Breng de salade op smaak met zout. Neem 4 slakommetjes en leg in ieder kommetje 2 in elkaar gestoken blaadjes ijsbergsla. Zet ieder slakommetje op een bord. Schep de gehaktsalade erin.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit thaise salade met gehakt uit de wok recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven