Waldorfsalade met kip

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Snijd de in kleine blokjes.
  2. Kruiden met kipkruiden en rondom aanbakken op groot vuur.
  3. Op half vuur 15 minuten doorgaren, uit de pan halen en af laten koelen.
  4. Toevoegen in kom.
  5. schillen, klokhuis verwijderen en in stukjes van 1 cm snijden (met citroensap besprenkelen tegen bruin worden).
  6. Ook in de kom doen. 4 tot 5 stengels wassen en in kleine ringen snijden.
  7. Ook weer in de kom doen. 1 handvol blanke en 2 handen grof gehakte toevoegen.
  8. In een kommetje 3 eetlepels , 1 eetlepel , 1 eetlepel rode en het sap van 1/2 door elkaar mengen en door de "kominhoud" roeren.
  9. In een slabak de waaiervormig verdelen en de binnenkant vullen met het lekkers wat in de kom zit.
25
25
25

Variaties op Waldorfsalade met kip

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Waldorfsalade met kip
VariatieAantalGang
Waldorfsalade met kip1Maaltijdsalades

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in mayonaise
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in mayonaise
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise
  • walnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • bleekselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
309 kcal
15%1236 kcal
Vetten
3 g.
5%12 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
45 g.
17%180 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Waldorfsalade met kip