Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasulj (soep uit voormalig JoegoslaviŽ) recept
Pasulj (soep uit voormalig JoegoslaviŽ) recept

Pasulj (soep uit voormalig JoegoslaviŽ)


Ingrediënten


5

Bereidingswijze


Zet een ruime soeppan op hoog vuur, doe hierin de spekjes, fruit de uien hierin mee.
Voeg daarna alle ingrediŽnten toe, behalve het water.
Laat alles 10 min opstaan, voeg daarna het water toe.
Laat het geheel een uurtje pruttelen.

Lekker met Turks witbrood.

Suggestie:
Voeg eventueel wat extra vlees toe.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pasulj (soep uit voormalig joegoslaviŽ) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven