Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tomatensoep met zeevruchten recept
Tomatensoep met zeevruchten recept

Tomatensoep met zeevruchten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de mosselen in een pan met kokend water en haal die van het vuur zodra de schelpen opengaan. Haal de mosselen uit de schelp en gooi de dichte schelpen weg. Houd vier schelpen achter voor de garnering en gooi de andere weg. Snijd de visfilet in kleine blokjes. Pel de garnalen en verwijder het zwarte darmkanaal. Snijd de inktvis in ringen. Verhit de olie in een grote pan. Voeg ui, venkel, knoflook en pepers toe en bak tot alles zacht is. Voeg de uitgelekte tomaten, tomatenpuree, visbouillon en peterselie toe en breng aan de kook. Het vuur matigen en afgedekt 5 minuten laten sudderen. Voeg de zeevruchten toe en laat 3 minuten sudderen tot de zeevruchten gaar zijn.

Serveersuggesties

Verse kruiden gebruiken smaakt beter.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tomatensoep met zeevruchten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven