Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Bamisoep uit Hue


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de ossenstaart en runderschenkel samen met sereh en nuoc mam in drie liter water en trek hier in 2.5 uur een bouillon van. Neem de deksel van de pan en laat de bouillon op laag vuur inkoken tot 2 liter. Zeef de ingekookte bouillon. Doe de suiker, zout naar behoeven, vijfkruidenpoeder, peper, sambal trassi bij de bouillon en breng op smaak. Snijd het vlees dwars op de draad in dunne plakjes en breng de bouillon weer aan de kook. Verdeel de mie over 6 borden, leg de vleesplakjes erop, samen met taugeh, basilicum, munt, korianderblad en peperringen. Giet hier de kokende bouillon over en serveer met kommetjes hoisinsaus, nuoc cham en nuoc mam ernaast om indien gewenst de smaak nog wat aan te passen aan persoonlijke wensen. Limoen kan er boven uitgeknepen worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bamisoep uit hue recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven