Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Verse Mievellen recept
Verse Mievellen recept

Verse Mievellen


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Roer de rijstebloem onder langzaam toevoegen van het water en het zout en de olie tot een glad dun deeg. Laat het 15 minuten afgedekt rusten. Vul een pan met water en dek de bovenkant af met een stuk strakgespannen katoen. Breng het water aan de kook en schep 3 eetlepels op het midden van het doek en wrijf het uit tot een cirkel van ongeveer 15 cm. Dek het deeg af met een bolle deksel en laat het 1 minuut stomen tot het vel doorzichtig wordt. Steek een spatel onder het rijstmievel en haal het van het doek. Leg het vel op een met wat olie ingevette bakolaat en kwast er ook wat overheen. Herhaal de voorgaande procedure tot alle deeg op is. De vellen kunt u nu als snack serveren, opgerold met een dipsaus, of als een pannenkoek met suiker, honing of jam. U kunt ze als een wrap vullen met wat u maar lekker vindt of ze in brede repen snijden en serveren, gegarneerd met reepjes verse spaansepeper, verse gember en/of wat verse korianderblaadjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit verse mievellen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven