Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Egyptische Misakaa recept
Egyptische Misakaa recept

Egyptische Misakaa


Ingrediënten


Bereidingswijze


Aubergines, aardappels en paprika in plakjes snijden. De aubergines eerst in het water laten liggen, zodat ze zich volzuigen met water in plaats van de olie. De aubergines, paprika en aardappels in voldoende olie goudkleurig bakken. Ondertussen de saus maken: Uien in ringen en knoflook fijn snijden. De uien bruin bakken, gehakt toevoegen. Dan de knoflook erbij en als laatste de tomatenpuree erbij doen. Verder op smaak maken met peper,zout en sambal. Vul vervolgens een grote schaal, met afwisselend een laag groenten en een laag saus, totdat alles op is en eindig met de saus. Even in de oven afbakken: 160 graden C. in 15 minuten. Serveren met rijst of brood en salade. Eet smakelijk!

Allergenen Informatie

Voor dit egyptische misakaa recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Egyptische Misakaa heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 2 recensies

  • Mijn tante is in Egypte geweest dus gaf ik haar dit recept en ze vond het lekker.
    Tamarasnijder gaf dit recept op 17 oktober 2013 4 uit 5 sterren
  • Mijn man is een Egyptenaar en moeilijk als het om eten gaat. Maar dit recept was werkelijk helemaal super. Hij was erg blij om nu ook eens iets voorgezet te krijgen wat voor hem bekent is en nog erg l... Lees reactie
    Sandra Kenawi- Van De Kolk gaf dit recept op 11 februari 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven