Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gehaktschotel met savooiekool en banaan recept
Gehaktschotel met savooiekool en banaan recept

Gehaktschotel met savooiekool en banaan


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de bananen in plakjes. Kook de savooiekool in weinig water met zout bijna gaar en laat het uitlekken. Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de sjalotjes in 10 minuten op laag vuur glazig. Voeg het gehakt met kerriepoeder toe en bak het al roerend rul. Breng het mengsel op smaak met zout. Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzing op de verpakking. Verdeel het koolmengsel over de boden van een ingevette ovenschaal. Schep het gehaktmengsel erover en leg de plakjes banaan erop. Verdeel de aardappelpuree erover. Bestrooi het gerecht met paneermeel en verdeel er klontjes boter over. Verwarm de oven voor op 200 graden C. en bak het gerecht in het midden van de oven in 40 minuten tot er een bruin korstje op zit.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gehaktschotel met savooiekool en banaan recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gehaktschotel met savooiekool en banaan heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Ken het recept met spitskool, zo ook heel lekker. Ook goed met in plaats van paneermeel om er kaas over te strooien.
    Marleen gaf dit recept op 11 oktober 2013 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven