Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hutspot uit de Römertopf recept
Hutspot uit de Römertopf recept

Hutspot uit de Römertopf


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Zet de Römertopf 15 minuten onder water. Kruid de runderriblappen met de rundvleeskruiden. Roer de juspoeder door het water. Strooi een half zakje aardappels onderin de Römertopf. Leg hierop het vlees. Mix de overige aardappeltjes met de hutspot en doe het in de Römertopf. Giet de jus er gelijkmatig overheen. Leg bovenop een blaadje laurier. Doe de deksel op de Römertopf en doe hem in de koude oven. Stel de oven in op 200 graden en laat het in 2 uur gaar worden.

Eet smakelijk!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit hutspot uit de römertopf recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven