Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Klatkage (Finse rijstbeignets) recept
Klatkage (Finse rijstbeignets) recept

Klatkage (Finse rijstbeignets)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng rijst, eieren, rozijnen, citroenschil, amandelen en bloem tot een compacte massa. Leg van dit mengsel kleine hoopjes in het midden van de bladerdeegplakjes. Vouw de tegenovergestelde hoeken naar elkaar toe en de puntjes weer terug, zodat er pakketjes ontstaan die net niet helemaal zijn afgesloten. Vet een bakplaat flink in met boter en bak hierop e rijstbeschuitjes gedurende 12 minuten in een hete oven van 200 graden C.

Allergenen Informatie

Voor dit klatkage (finse rijstbeignets) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Klatkage (Finse rijstbeignets) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Hoe wil je bladerdeeg in 12 minuten gaar en goudbruin bakken in een oven van 200 graden? Zelf denk ik dat het 20 minuten in een oven van 200 graden moet zijn. Groetjes banketbakker Henny
    Henny57 gaf dit recept op 16 november 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven